Forum Home Forum Home > SalesCart: Cloud > SalesCart Cloud: General
  New Posts New Posts RSS Feed - Default Store will not load
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Default Store will not load

 Post Reply Post Reply
Author
Message
2cajunladies View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: January/12/15
Location: Louisiana
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 2cajunladies Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Default Store will not load
    Posted: January/12/15 at 11:16pm
There are No Options for me to choose and no drop boxes or hyperlinks to choose. Help! I cannot load a Default store to edit.

On the page that has:

License Manager

Load a Store to Manage
Definitions for User: ********2@yahoo.com
Select an Identity:
Create Default Store
for Domain Name: www
Please click on Load next to the store you wish to load.

I followed all directions on http://www.salescart.com/Cloud/Getting-Started/default.html#FreeStore

There is a store that shows up after clicking on the SalesCart icoon on my 2cajunladies Facebook page but there is no way for me to edit it. I really need some help.



Edited by admin - January/13/15 at 9:33am
Back to Top
admin View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Forum Administrator

Joined: March/11/04
Status: Offline
Points: 321
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote admin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January/13/15 at 9:50am
Yep, it looks like you have done everything correct from what we can see. Your store is built and you should be set to go and ready to edit products. Watch these videos for Next Steps. Look at this video especially 1 minute. https://www.youtube.com/watch?v=Bvqwxo_28k4 You might be missing that Load button that shows on that screen shot.

This video will help with your Facebook page. https://www.youtube.com/watch?v=AoDT6wz-bsA

If you are seeing a different page, can you please attach a screen shot. Use this tool to take a picture of your screen. http://windows.microsoft.com/en-us/windows/use-snipping-tool-capture-screen-shots#1TC=windows-7

Edited by admin - January/13/15 at 9:51am
Back to Top
2cajunladies View Drop Down
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: January/12/15
Location: Louisiana
Status: Offline
Points: 10
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote 2cajunladies Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January/13/15 at 10:20pm
I have already viewed the the video, but the screen shots on the video show a load button that doesn't show up on my screen. Below I have placed some screen shots on a page from my web page where you are able to see what I am seeing.

http://www.2cajunladies.com/salescart-image-clip/

Please email me at cajunladies2@yahoo.com so that I can send you more screen shots. I would appreciate a call from you tomorrow so that you can walk me through this.
Jeanice

Back to Top
admin View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Forum Administrator

Joined: March/11/04
Status: Offline
Points: 321
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote admin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: January/14/15 at 9:24am
Jeanice: For some reason it looks like you have the default catalog but no default store. We are escalating this and we'll have someone look at it and get it fixed for you.
Back to Top
admin View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Forum Administrator

Joined: March/11/04
Status: Offline
Points: 321
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote admin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: February/09/15 at 10:55am
Your web store looks great, congratulations.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.04
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd.

Copyright 2015 by ComCity® LLC and SalesCart™.  All Rights Reserved