Print Page | Close Window

[FrontPage shopadd Component]

Printed From: SalesCart
Category: Legacy Products
Forum Name: SalesCart Standard / PRO / SQL
Forum Description: All questions pertaining to SalesCart Standard, PRO and SQL should be posted here.
URL: http://forum.salescart.com/forum/forum_posts.asp?TID=98
Printed Date: December/06/22 at 11:42pm
Software Version: Web Wiz Forums 11.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: [FrontPage shopadd Component]
Posted By: drafting
Subject: [FrontPage shopadd Component]
Date Posted: May/17/04 at 4:25pm
I just redid some parts of my site. When I published all the components where I would add to the cart were replaced with this:

[FrontPage shopadd Component]

That is all it says. Any idea of what I did and how I can fix this. Thanks for any help!



Replies:
Posted By: Guests
Date Posted: May/17/04 at 4:59pm
In FrontPage, try recalculating your hyperlinks and see if this takes care of your problem.


Posted By: drafting
Date Posted: May/18/04 at 10:42am
I recalculated the hyperlinks and now there is a connection problem with the database. I am not sure what has happened.


Posted By: Techno Geek
Date Posted: May/19/04 at 9:23am
What is the connection error say? Is this Frontpage 2003? If so, then go the Commonly Asked Questions forum and look for threads on FrontPage 2003.

-------------
Techno Geek
Customer Support Engineer
ComCity and SalesCart Technical Support


Posted By: drafting
Date Posted: May/19/04 at 9:30am
This is the error:

Could not open data connection. Error:
Could not find installable ISAM.
The Invalid ConnectionString is defined as: Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=D:\webppliance\conf\domains\drafting\Inetpub\wwwroot\ fpdb\shop.mdb; UID=; PWD=;


This error shows up on many, but not all, of the pages. I did not change anything, only recalculated the hyperlinks and this is what error comes up.

I looked in the FAQ and did not see anything about Frontpage 2003. Maybe I looked in the wrong place. Thanks for your help.


Posted By: Guests
Date Posted: May/19/04 at 5:09pm
When do ou get this error message? Are you adding items to the shopping cart and this error comes up or are you opening up certain pages? Take a look at the following article numbers 5393 and 5264 at http://support.salescart.com/kb/start-search.asp


Posted By: Techno Geek
Date Posted: May/20/04 at 4:39pm
Try this: http://support.salescart.com/kb/KB-details.asp?key=5299 - http://support.salescart.com/kb/KB-details.asp?key=5299

or if you're not running Windows 2003 server, try this:

http://support.salescart.com/kb/KB-details.asp?key=5393 - http://support.salescart.com/kb/KB-details.asp?key=5393

-------------
Techno Geek
Customer Support Engineer
ComCity and SalesCart Technical Support



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk