Print Page | Close Window

Data missing in new orders

Printed From: SalesCart
Category: Legacy Products
Forum Name: SalesCart Standard / PRO / SQL
Forum Description: All questions pertaining to SalesCart Standard, PRO and SQL should be posted here.
URL: http://forum.salescart.com/forum/forum_posts.asp?TID=308
Printed Date: February/05/23 at 11:52am
Software Version: Web Wiz Forums 11.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: Data missing in new orders
Posted By: logic1st
Subject: Data missing in new orders
Date Posted: March/10/05 at 9:59am
Everything working fine for the first order of the day. All subsequent orders do not pass data to shopping cart, all data is missing.
Please help, I'm tearing my hair out!!
Thank you

-------------
Les



Replies:
Posted By: Techno Geek
Date Posted: March/10/05 at 10:56am
Did you submit a support ticket?

-------------
Techno Geek
Customer Support Engineer
ComCity and SalesCart Technical Support


Posted By: logic1st
Date Posted: March/10/05 at 11:09am
My support deadline expired

-------------
Les


Posted By: logic1st
Date Posted: March/10/05 at 1:20pm
To follow up, it seems that when I re-publish the website, it works only once, the data gets carried to further screens. However, all subsequent executions of the website fails to populate the data.

-------------
Les


Posted By: Techno Geek
Date Posted: March/10/05 at 1:27pm
Are you running FP 2003? Also, is your website on a Windows 2003 server?

-------------
Techno Geek
Customer Support Engineer
ComCity and SalesCart Technical Support


Posted By: logic1st
Date Posted: March/10/05 at 1:34pm
FP 2002.
Windows server is 2003

-------------
Les


Posted By: Techno Geek
Date Posted: March/10/05 at 4:33pm
Take a look here: http://support.salescart.com/kb/KB-details.asp?key=5338 - http://support.salescart.com/kb/KB-details.asp?key=5338

-------------
Techno Geek
Customer Support Engineer
ComCity and SalesCart Technical Support


Posted By: logic1st
Date Posted: March/10/05 at 4:46pm
This is great, but I still have 2 questions

1. I'm running ito the same problem when I run on my own computer, which is Windows XP

2. The ISP is running Windows 2003, but I'm not the administrator, how can I implement these changes?


-------------
Les


Posted By: Techno Geek
Date Posted: March/10/05 at 4:53pm
  1. It might be that your FrontPage 2002 is still re-writing the global.asa connection string still.
  2. Well you just have to make sure that your host enables parent paths, sets up a DSN (System Data source) and points it to the shop.mdb. That's all they have to do.


-------------
Techno Geek
Customer Support Engineer
ComCity and SalesCart Technical Support


Posted By: logic1st
Date Posted: March/10/05 at 5:41pm
Thank you. I will try all these steps


-------------
Les


Posted By: logic1st
Date Posted: March/10/05 at 6:16pm
Well, I implemented the changes on my own server and website, and now I have a new problem. When I click on "add to cart" to buy an item, the VIEW1.asp page comes up with an error message "Sorry, you have no items in your shopping cart!"

Why am I getting this?


-------------
Les


Posted By: logic1st
Date Posted: March/11/05 at 12:12pm
At the present time, I cannot add item to the shopping cart on my personal server. According to the documentation I found in the knowledga base, it is due to permissions not being set up properly on the server. I began getting this error AFTER I implemented the changes you suggested to resolve my other problem. I am totally lost, I need help.
Thanks
Les

-------------
Les


Posted By: logic1st
Date Posted: March/14/05 at 5:41pm
Is there anybody out there who can help??

-------------
Les



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk