Print Page | Close Window

Include Page Not working

Printed From: SalesCart
Category: Legacy Products
Forum Name: SalesCart Standard / PRO / SQL
Forum Description: All questions pertaining to SalesCart Standard, PRO and SQL should be posted here.
URL: http://forum.salescart.com/forum/forum_posts.asp?TID=263
Printed Date: December/10/22 at 3:15am
Software Version: Web Wiz Forums 11.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: Include Page Not working
Posted By: debbie
Subject: Include Page Not working
Date Posted: December/17/04 at 8:49am
My include page doesn't add the information to the description section in my sales cart. Can someone help me fix this.




Replies:
Posted By: Big Bear
Date Posted: December/17/04 at 10:00pm
First check to see if your product page is a .htm or an .asp page. It must be an .asp type page or it will not link & display. If it is a .htm you must rename it to a .asp page.
Or it is possible that you may not be pointing correctly to the include page. I'm not sure how your store is set up i.e. dynamic or static. I use a static store & have found the include page must be pointed to properly or it fails to display. First insure you have checked the box in your SalesCart to display the include page. Next if the page resides outside the Mall folder you must provide proper (pointer)location in SalesCart so it can locate it. For example, if it is named xyz_include.htm & is located in a folder called Products along with your other products pages, you would point to it like this
../products/xyz_include.htm
I hope this helps.

-------------
Big Bear



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk