Print Page | Close Window

Help.. my Salescart is not working

Printed From: SalesCart
Category: Legacy Products
Forum Name: SalesCart Standard / PRO / SQL
Forum Description: All questions pertaining to SalesCart Standard, PRO and SQL should be posted here.
URL: http://forum.salescart.com/forum/forum_posts.asp?TID=250
Printed Date: February/05/23 at 11:40am
Software Version: Web Wiz Forums 11.04 - http://www.webwizforums.com


Topic: Help.. my Salescart is not working
Posted By: angi
Subject: Help.. my Salescart is not working
Date Posted: December/03/04 at 6:33am
My salescart is not working at all. It was working, but, I got on yesterday morning and it isn't working at all now.

I reinstalled it. Uninstalled it, then reinstalled it. I even reinstalled Frontpage.

Nothing has helped.
Does anybody know what could have happened?

Thank you! Angi



Replies:
Posted By: drafting
Date Posted: December/03/04 at 8:42am
What is your cart doing?


Posted By: Techno Geek
Date Posted: December/03/04 at 8:46am
Is this the same issue as the product links showing up as [Web Bot]?

-------------
Techno Geek
Customer Support Engineer
ComCity and SalesCart Technical Support


Posted By: angi
Date Posted: December/03/04 at 10:23am
Before when I opened my FrontPage program the Salescart buttons would be in the middle of the screen, I would have to move them up.

Now, they are just up in the tool bar.. they don't do anything when you click on any of them, even the Help button. Also, the dropdown menu doesn't do anything.

I have not been able to get my website done.


Posted By: angi
Date Posted: December/03/04 at 11:53am
Just sat down and uninstalled Frontpage, Salescart and the PlugIns..
then I reinstalled them. again..
This seems to have cured the problem.
Thanks.



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.04 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2015 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk